Straatrovers mishandelen vrouw in Lombok

UTRECHT - De politie zoekt getuigen van een straatroof in de Utrechtse wijk Lombok. De mishandeling en beroving gebeurden twee weken geleden, maar de politie brengt het bericht nu pas naar buiten omdat getuigen worden gezocht.
Op zaterdag 5 september liepen twee vrouwen vanaf de Kanaalstraat de Borneostraat. Ze merkten dat twee mannen achter hen liepen en vervolgens kreeg één van de vrouwen een schop.
Ze viel en kwam met haar hoofd op de grond terecht, waardoor ze buiten bewustzijn raakte. De twee mannen gingen er vandoor met haar telefoon.

SIGNALEMENTEN

Signalement verdachte 1: een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk tussen de 18 en 25 jaar oud. Tenger postuur, tussen de 1,70 en 1,79 meter lang. Verder had hij kort bruin haar en droeg hij een grijs met zwart trainingsjack en een grijze broek. Hij droeg een pet met de capuchon van zijn trainingsjack eroverheen.
Signalement verdachte 2: ook een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk tussen de 18 en 25 jaar oud. Tenger postuur en tussen de 1,60 en 1,69 meter lang. Kort, krullend, bruin haar en een korte zwarte jas met een blauwe broek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.