Slachtoffer liquidatie De Meern is 37-jarige man uit Almere

DE MEERN - Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij langs de A12 bij De Meern is een 37-jarige man uit Almere. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Zaterdagavond even na 22.00 uur werd een witte Fiat 500 onder vuur genomen en doorzeefd met kogels. De man in de auto overleefde het niet.
Er waren tijdens de schietpartij behoorlijk wat mensen aanwezig op de parkeerplaats, waaronder tientallen leden van een Peugeot-autoclub.
De politie heeft al aardig wat mensen gesproken, maar roept mensen op zich te melden als ze nog geen contact hebben gehad.
"We hebben al een aardig beeld gekregen, maar we zouden graag iedereen willen spreken die daar was. We zijn nu vooral informatie aan het verzamelen om te onderzoeken wat er is gebeurd", aldus de woordvoerder van de politie.
De parkeerplaats was zaterdagavond langdurig dicht voor onderzoek. Een touringcar met zo'n zeventig dagjesmensen kon bijvoorbeeld niet weg en werknemers van de naastgelegen Burger King, Starbucks en Autogrill konden na het einde van hun dienst ook niet meteen naar huis.
De televisieprogramma's Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld besteden ook aandacht aan het schietincident.

Mannenkoor getuige van moord De Meern

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.