Mannen mishandelen fietser in IJsselstein

IJSSELSTEIN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling in IJsselstein. Het slachtoffer, een 19-jarige man, fietste in de nacht van zaterdag op zondag richting de Poortdijk. Daar zag hij vier jongens die van de brug wilde springen. Toen hij daar iets van zei, werd hij van zijn fiets getrokken en geslagen. Hij raakte gewond aan zijn gezicht en enkel.
Het onderzoek naar de daders is in volle gang. De politie vraagt iedereen die meer weet over de mishandeling of over de verdachten om contact op te nemen met de politie. De politie heeft inmiddels signalementen afgegeven.

VERDACHTEN

De eerste verdachte is een blanke jongen van vermoedelijk 19 of 20 jaar oud. Hij is ongeveer tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en heeft kort bruin haar. De tweede verdachte is ook een blanke jongen. Hij is vermoedelijk 18 of 19 jaar oud, is ongeveer tussen de 1.75 en 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en heeft kort bruin haar.
Een derde verdachte was wel bij de mishandeling aanweezig, maar deed er niet aan mee. Het gaat hierbij om een lichtgetinte jongen van vermoedelijk tussen de 17 en 19 jaar oud. Hij is ongeveer tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, heeft een mager postuur en heeft kort zwart haar. Van de vierde verdachte is geen signalement bekend.

OOGGETUIGEN

Tijdens het voorval stonden drie vrouwen op de kruising tussen de Panoven en de Eiteren. Zij riepen de daders toe waardoor de mishandeling kon stoppen en zij zich over het slachtoffer konden ontfermen. De politie komt graag in contact met deze vrouwen, omdat zij mogelijk belangrijke getuigen kunnen zijn.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.