Slachtoffer liquidatie De Meern is 37-jarige Aziz Anzi

© Politie
DE MEERN - Het slachtoffer van de liquidatie in De Meern is de 37-jarige Aziz Anzi. Dat heeft de politie laten weten in het programma Opsporing Verzocht. Ook werd voor het eerst een foto van hem getoond. De man uit Almere werd zaterdagavond doodgeschoten op de carpoolplaats aan de A12 bij De Meern Zuid.
De dader richtte met een vermoedelijk automatisch wapen heel gericht meerdere keren op hem, terwijl hij in zijn witte Fiat 500 zat. Op dat moment waren er veel mensen op en rond het parkeerterrein aanwezig.

CARPOOLPLAATS

De politie is nog aan het onderzoeken waarom hij zaterdagavond op de carpoolplaats stond. De politie wil dan ook in ieder geval in contact komen met iedereen die het slachtoffer zaterdag heeft gesproken of heeft gezien. Zijn auto heeft het kenteken 06-RDR-6.
De politie maakte ook bekend dat de schutter in een donkere auto heeft gezeten. De recherche wil graag meer weten over dit voertuig, dat mogelijk een Mercedes was.

VLUCHTROUTE

De politie doet ook nog uitvoerig onderzoek naar de vluchtroute van de dader en hoopt dat er getuigen zijn die weten waar de donkere auto naar toe is gereden.
Het RTV Utrecht-opsporingsprogramma Bureau Hengeveld besteedt woensdag ook uitgebreid aandacht aan de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.