Ouders steunen crèchepersoneel Mickey's

AMERSFOORT - Ouders en kinderen van kinderopvang Mickey's in Amersfoort hebben de medewerkers van vestiging De Berg een hart onder de riem gestoken. Aan het hek hing maandagochtend een spandoek met de tekst 'Lieve medewerkers, jullie zijn top'.
Mickey's ging onlangs failliet. De locatie Mickey's Bergkwartier wordt overgenomen door Stichting Kinderopvang Amersfoort (SKA). In het pand aan de Bergstraat begint Kindergarden een opvang. Het personeel werkt ondertussen gewoon door zonder salaris.
De ouders hoorden maandagavond meer van Kindergarden. Dinsdagavond houdt de Stichting Kinderopvang Amersfoort (SKA) een bijeenkomst over hun plan.
SKA liet de ouders met kinderen op locatie De Berg maandag wel al weten dat ze toch tot half oktober kunnen komen, ook als ze daarna niet bij de stichting tekenen.
Eerder liet SKA ouders weten dat ze voor 1 oktober een contract moesten tekenen. Alleen als ze zouden overstappen naar Stichting Kinderopvang Amersfoort, zouden ze opvang krijgen in de twee weken dat Mickey's nog open is. Ouders reageerden afgelopen weekend verbijsterd over deze gang van zaken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.