Utrechtse tv-makers populairder dan Heel Holland Bakt

UTRECHT - Streetlab is een van de kanshebbers voor een Gouden Televizier-Ring. Het semi-wetenschappelijke televisieprogramma wordt gemaakt door Utrechters Daan Boom, Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Tim Senders.
Op de website van de televizierring wordt Streetlab een verrassende naam genoemd in het rijtje van genomineerden. De andere twee kanshebbers zijn SynDROOM en Expeditie Robinson. Kijkers droegen twintig programma's voor, net als de redactie van het blad Televizier. De finalisten laten kijkcijferhits als Heel Holland Bakt en RTL Late Night achter zich.

EXPERIMENTEN

Streetlab debuteerde vorig seizoen op de Nederlandse televisie. Vier jeugdvrienden testen elkaar en argeloze voorbijgangers in sociale experimenten en dat levert vaak grappige en spannende situaties op. Zo baarde Stijn van Vliet in maart opzien toen hij op het trainingsveld van FC Utrecht doordrong en vrolijk een balletje trapte met de selectie. Hij hield dat ongeveer anderhalve minuut vol.
De Gouden Televizier-Ring wordt dit jaar voor de 50ste keer uitgereikt. Op 15 oktober horen de mannen van Streetlab of ze de prijs mee naar huis mogen nemen. Vorig jaar ging de Televizier-Ring naar het programma Flikken Maastricht.

TELEVIZIERSTER

Ook de genomineerden voor de andere categorieën zijn bekend. De strijd om de zilveren Televizier-Ster bij de mannen gaat tussen Humberto Tan, Jeroen van Koningsbrugge en Johnny de Mol. Bij de vrouwen kunnen mensen stemmen op Chantal Janzen, Floortje Dessing en Geraldine Kemper.
In de categorie van aanstormend talent zijn drie mannen genomineerd: Arjen Lubach, Jan Versteegh en Luuk Ikink. De prijs voor het beste kinderprogramma, de Gouden Stuiver, gaat naar Brugklas, Puberruil of Freeks Wilde Wereld.

Streetlab in race voor Gouden Televizier-Ring

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.