Vermiste Gert den Hollander mogelijk in omgeving Woerden

WOERDEN/SOEST - De vermiste Gert den Hollander uit Soest is mogelijk gezien in Woerden en bij Harmelen. Dat blijkt uit tips die na de reportage in U Vandaag bij de politie zijn binnengekomen.
Zijn zoon zegt tegen RTV Utrecht dat zeker acht concrete tips zijn binnengekomen. In Harmelen zou hij langs een plek met beveiligingscamera's zijn gefietst. De politie gaat de beelden van de camera's opvragen.
Meerdere getuigen gaven los van elkaar aan dat ze dinsdag mogelijk de vermiste Soester Gert den Hollander (71) hebben zien fietsen in de omgeving van Woerden. De getuigen hebben zich gemeld bij de politie.
In de ochtend zou Den Hollander zijn gezien op de Oostdam in Woerden, daarna De Kruipin in Kamerik en in de middag zou hij bij Harmelen en De Meern zijn gesignaleerd.
De politie heeft dinsdagavond laat een Burgernet-melding gedaan in De Meern, Utrecht, Woerden en Harmelen. Dat leverde niets op, liet Burgernet later weten. Zoon Richard den Hollander heeft dinsdagavond foto's van zijn vader verspreid in Woerden en Harmelen.

DEMENTIE

Den Hollander lijdt aan dementie en is sinds zondagmiddag 17.30 uur zoek. De familie van de man maakt zich grote zorgen. Hij heeft volgens zijn vrouw een opsporingszendertje voor dementiepatiënten, maar die heeft hij niet meegenomen toen hij van huis ging.
Hij is zondagavond tussen 18.00 en 19.00 uur gezien in Hollandsche Rading, toen hij bij iemand in de tuin stond. De bewoonster sprak hem aan en wees hem de weg richting Soest en Baarn. Een dag later las ze over de vermissing en schakelde ze de politie in. Die wist Den Hollander toen niet meer te vinden.

Richard den Hollander over de zoektocht naar zijn vader dinsdagavond in Harmelen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.