Leraren van het Jaar uit Amersfoort

AMERSFOORT - Feest in de klas van leraar Wouter Siebers van de Michaëlschool in Amersfoort. De docent is gekozen tot Leraar van het Jaar voor het primair onderwijs. Ook Lonneke Thijs van SBO Mulock Houwer is verkozen tot Leraar van het Jaar, maar dan in de categorie speciaal onderwijs.
Siebers geeft les op de Michaëlschool in Amersfoort voor speciaal basisonderwijs en daar heerst een jubelstemming. "Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en gaan zeker een feestje bouwen", reageert een collega. "Morgen is er feest in de klas van meester Siebers. De kinderen hebben al spandoeken gemaakt."
Opmerkelijk is dat de kersverse leraar van het jaar nog maar zes weken werkt op de Michaëlschool. "Daarvoor werkte hij op een andere school binnen onze stichting. Leerlingen, ouders en collega's van die school hebben Siebers ook opgegeven." Collega's omschrijven Siebers als een gedreven leerkracht.
Behalve Siebers en Thijs zijn ook Diederick de Vries (middelbaar beroepsonderwijs) die werkt in Assen en Rachel Baan (voortgezet onderwijs) van een school in Dordecht gekozen tot Leraar van het Jaar 2015.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.