'Schuifeldaten' voor vrijgezellen op Utrecht Centraal

Zo zag een eerdere editie van de schuifeldateavond eruit.
Zo zag een eerdere editie van de schuifeldateavond eruit. © Marlous van Merkenstein
UTRECHT - Een bijzonder date-evenement donderdagavond op station Utrecht Centraal: vrijgezellen die op zoek zijn naar romantiek kunnen schuifelen met potentiële nieuwe liefdes op een energieopwekkende dansvloer.
Het begrip schuifeldaten bestaat al langer in Utrecht. In november 2014 werd zo'n avond voor het eerst georganiseerd. "Schuifeldaten is speeddaten", leggen de initiatiefnemers uit.
"Maar niet door suffig aan een tafeltje informatie uit te wisselen over werk en hobby's. In plaats daarvan schuifel je met elke potentiële partner op een zwoel nummer. Net als vroeger op een romantische klassenavond."

RADIO 2

De schuifeldate-avond van donderdag is een beetje anders dan de voorgaande edities. De dansavond vindt plaats tijdens het Radio 2-programma 'De Staat van Stasse' tussen 20:00 en 22:00 uur. Dat programma staat de hele week in het teken van duurzaamheid.
De toegang is gratis, de dansvloer staat in de stationshal bij de perrons 14 en 15. De organisatie benadrukt dat iedereen welkom is: jong, oud, man, vrouw, homo en hetero.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.