Utrechtse vrouwen hebben kleinste borsten van Nederland

PROVINCIE UTRECHT - In geen enkele Nederlandse provincie hebben vrouwen zulke kleine borsten als in Utrecht. Vrouwen in onze provincie schaffen het vaakst bh's met cupmaat C aan, maar ook de kleinere cupmaten A en B vinden hier gretig aftrek.
Daarmee heeft Utrecht gemiddeld de kleinste boezems, gevolgd door Zeeland. Dat blijkt uit de verkoopcijfers van Pabo.nl, een bedrijf dat handelt in erotiekspullen.
De vrouwen met de grootste boezems wonen in Drenthe en Overijssel. Daar worden de cupmaten D, E en F het vaakst besteld.

GENETISCH BEPAALD

De grootte van borsten is genetisch bepaald. "Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt", legt seksuologe Kaat Bollen uit. "Dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen." Ook hormonen in het eten en het grondwater zijn hierop van invloed.

SEKSSPEELTJES

Verder blijkt uit het onderzoek dat Utrecht koploper is qua verkoop van handboeien. Van alle handboeien die besteld worden in Nederland, wordt ruim 37 procent bij een Utrechter bezorgd. Zweepjes worden vooral afgeleverd in Flevoland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.