Studio Sixties blijft op Radio M Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - Radio M Utrecht heeft vrijdag de Sixties Top 100 uitgezonden. De regionale omroep sluit daarmee de themaweek over de jaren zestig af. De tien beste hits in de lijst klinken tussen 16.00 en 17.00 uur in het programma U op de radio! van Cobus Bosscha.
Gedurende de dag komen in de Sixties Top 100 de beste platen van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Cliff Richard, maar ook Nederlandse iconen als Peter Koelewijn, Armand en Boudewijn de Groot voorbij.
's Avonds draaien Edwin Meerman en Cobus Bosscha vergeten hits en bijzondere fragmenten uit de zestiger jaren. In haar programma Aan tafel! blikte Conny Kraaijeveld afgelopen week terug op de roerige periode met onder meer Boudewijn de Groot en Ria Valk.
Het was de vierde keer dat Radio M Utrecht de populaire Week van de Sixties organiseerde. Volgens eindredacteur Pieter Vorage is de muziek uit de jaren zestig nog altijd ongekend populair. Vanaf volgende week zal Edwin Meerman daarom dagelijks het nostalgische middagprogramma Studio Sixties presenteren.

Verslaggever Anita Sara Nederlof (25) verdiept zich in de 'Sixties'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.