Utrechter Hans Spekman wil PvdA-voorzitter blijven

UTRECHT - Hans Spekman uit Utrecht gaat voor een nieuwe termijn als voorzitter van de PvdA. Dat heeft hij bekendgemaakt via Facebook. De partij kiest op 13 februari volgend jaar een nieuwe voorzitter.
Op zijn [link[https://www.facebook.com/hans.spekman/posts/960109774028507' target='_NEW'>Facebookpagina schrijft hij dat hij graag verder wil bouwen aan de partij. "Vastberaden, vasthoudend en met vreugde werk ik de komende jaren graag met jullie aan onze mooie partij."
"Het is mijn doel om te zorgen dat de Partij van de Arbeid zich over vier jaar hervonden heeft in de hoofdstroom van maatschappelijke en sociale beweging", aldus Spekman in zijn manifest.
Het is nog niet bekend of zich naast Hans Spekman nog meer PvdA-leden hebben gemeld voor het voorzitterschap. Op 2 november sluit de kandidaatstelling en op 17 november wordt bekend gemaakt wie de kandidaten zijn.
De 49-jarige Spekman was voordat hij in 2012 als landelijk voorzitter aantrad wethouder en raadslid in Utrecht. Hij staat erom bekend dat hij vaak slobbertruien draagt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.