Culturele Zondag speciaal voor kinderen

UTRECHT - Zondag is er weer een Culturele Zondag in de binnenstad van Utrecht. De dag heeft als thema 'Alles Kids' en staat helemaal in het teken van kinderen. De stad wordt omgebouwd tot een culturele speeltuin voor de hele familie.
Tijdens 'Alles Kids' gebeurt er van alles op het gebied van muziek, dans, literatuur, film, theater en zelfs koken. Er zijn voorstellingen, workshops, rondleidingen, schminksessies, lezingen, proefjes en activiteiten waar kinderen zelf aan de slag kunnen. Er is een aanbod van 150 programmaonderdelen.

DOOLHOF

Op het Domplein is een levengroot doolhof gebouwd, het Vredenburgplein verandert in een springkussenfestijn en in Hoog Catharijne hangt een reuzengrote kleurplaat waar iedereen op mee mag kleuren.

TALK OF THE TOWN

Om 16.30 uur zendt RTV Utrecht live vanuit het Stadhuis de talkshow 'Talk of the Town' uit met presentatrice Eva Brouwer. Ook dit programma staat helemaal in het teken van kinderen. Met verschillende gasten bespreekt Eva Brouwer het onderwerp: Utrecht wereldstad voor kinderen? U kunt gratis aanwezig zijn bij de opnamen.

Springkussenfestijn op het Vredenburg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.