Nieuwe horeca eerste verdieping Utrecht Centraal

UTRECHT - Op de eerste verdieping van het nieuwe deel van Utrecht Centraal is donderdag een bar geopend met een eigen Heinekenflesje. Ook opende een koffiehuis van de Utrechtse brander Douwe Egberts de deuren. Dat heeft het bedrijf achter de formules, HMSHost, bekendgemaakt.
Een Italiaans restaurant gaat eind november op de eerste verdieping open. Daar moeten vooral lokale producten worden gebruikt, zegt het bedrijf. "Op het menu staat precies welke ingrediënten in het eten zitten", belooft de onderneming.
Met de opening is officieel is bekend geworden wat er op de grote eerste verdieping in de nieuwe stationshal komt. Al eerder was duidelijk dat er plek is voor horeca. De nieuwe formules moeten de Stationsrestauratie De Tijd vervangen, die in 2011 aan het begin van de verbouwing van het Utrechtse station werd gesloopt.
HMSHost is een Italiaans bedrijf dat horecaconcepten expoliteert voor treinstation en vliegvelden wereldwijd. Onder meer op Schiphol baat de onderneming zo'n zeventig formules uit. HMSHost werkt met de formules in Utrecht samen met NS.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.