Drukte bij indooractiviteiten tijdens de herfstvakantie

PROVINCIE UTRECHT - Indooractiviteiten in onze regio trekken deze herfstvakantie veel bezoekers. Vanwege het regenachtige weer zijn overdekte speeltuinen, musea en tropische zwembaden erg populair.
Bij de speciale kinderrondleidingen van Kasteel De Haar loopt het storm. "We hebben vaker kinderrondleidingen, maar tijdens de vakanties zetten we altijd extra rondleiders in", zegt Martine Maas van Kasteel De Haar.
Zwembad De Vallei in Veenendaal merkt ook dat het minder mooi weer is buiten. "Vakanties zijn sowieso al drukker dan reguliere weken", zegt Annemiek Obbink-Kok, "maar het weer speelt ook mee met de drukte."
"Het is bij ons altijd wel lekker druk", zegt Jessica Breedijk van de Pretfabriek in Woerden. "Maar met de vakantie is het altijd extra gezellig." Voor de overdekte speeltuin komt het slechte weer goed uit. "Tuurlijk, dan worden er veel binnenactiviteiten gedaan", zegt Breedijk. "En dat vinden we helemaal niet erg", lacht ze.
Niet iedereen blijft binnen, zegt Martine Maas van De Haar. "Je kunt hier niet om ons mooie park heen dus na een bezoek aan het kasteel maken veel mensen nog een mooie herfstwandeling."

Drukte bij indoor-activiteiten tijdens de herfstvakantie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.