RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verkeersregelaar moet duiken voor dronkenlap in Woerden

WOERDEN - Een verkeersregelaar op het Rietveld in Woerden kon zaterdag eind van de middag nog net opzij springen voor een dronken automobilist uit Bodegraven. Vervolgens viel de man in slaap, zelfs de politie kreeg hem niet wakker.

Bij het Rietveld was een weg afgesloten omdat er geasfalteerd werd. De verkeersregelaar zag een auto aan komen rijden uit de richting van Woerden en gaf de bestuurder een stopteken. Die negeerde de man en hij reed door, waarop de vrouw nog net op tijd aan de kant kon duiken.

Even verderop moest de automobilist stoppen omdat hij niet verder kon. Hij keerde en reed terug. De verkeersregelaar had de weg afgezet met hekken. Ze probeerde de automobilist aan te spreken en rook dat hij alcohol gedronken had.


SLAAP

De automobilist keerde weer om en reed terug naar het afgesloten gedeelte. Daar blokkeerden collega's van de verkeersregelaar hem de weg. Ze waarschuwden de politie. De 27-jarige automobilist uit Bodegraven was inmiddels in slaap gevallen in zijn auto.

Agenten kregen de man niet wakker en lieten hem nakijken door ambulancepersoneel. Daarna kon hij mee naar het politiebureau. Bij een blaastest bleek dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken (1074 ug/l). Hij zit vast, zijn rijbewijs werd ingenomen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -