Utrechtse Lotte krijgt timelapse van haar leven cadeau

UTRECHT - Het wereldberoemde timelapseproject van Frans Hofmeester uit Utrecht heeft weer een nieuw hoofdstuk gekregen. Zijn dochter Lotte is 16 jaar geworden en kreeg de film van haar leven cadeau.
Hofmeester filmt zijn dochter Lotte en zoon Vince sinds hun geboorte iedere week. Ze mogen dan in 15 seconden iets vertellen. Eens in de zoveel tijd monteert de Utrechter de beelden van zijn kinderen versneld achter elkaar. Daardoor is goed te zien hoe ze veranderen naarmate ze ouder worden.

LOTTE

In de nieuwe timelapse van dochter Lotte is te zien hoe ze van baby transformeert tot tienermeisje. Ook deze beelden gaan weer de hele wereld over. De lange versie van de film duurt 40 minuten, maar op YouTube is een versie van 4,5 minuut verschenen.
Vorige timelapse-filmpjes van Hofmeester zijn tientallen miljoenen keren bekeken. De Utrechter werd in 2012 bekend met zijn project.
De Amerikaanse organisatie MITRE benaderde Hofmeester dit jaar om met behulp van zijn films te kunnen voorspellen hoe vermiste kinderen in de loop van de tijd zijn verouderd.

Lotte van 0 tot 16 jaar

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.