RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie openbaart schokkende video meisjesmepper

1/2
LEIDSCHE RIJN - De politie geeft in Bureau Hengeveld videobeelden vrij van de zware mishandeling van een 14-jarig meisje afgelopen zomer in Leidsche Rijn. De identiteit van de dader is nog altijd onbekend.

Een getuige filmde het geweld met zijn telefoon. Op de beelden is te zien hoe de mishandelaar een paar fikse klappen uitdeelt en uiteindelijk wordt tegengehouden door omstanders.

Twee weken geleden liet de politie al foto's zien van de meisjesmepper, die nog een week de tijd kreeg om zich vrijwillig te melden. Dat deed hij niet, dus zijn nu de bewegende beelden vrijgegeven.

De politie voerde gesprekken met enkele omstanders, maar zij zeggen niet te weten wie de jongen is die de klappen uitdeelde.


VECHTPARTIJ

Het slachtoffer werd na een bezoek aan de Haarrijnseplas op zaterdag 4 juli belaagd door een groep van dertig Ó veertig jongens. Een aantal jongens slingerde beledigingen naar haar hoofd en spuugde op haar. Toen het meisje bij de bushalte aan de Musicallaan (Terwijde) was, schold ze terug en escaleerde de boel.

EÚn van de jongens sloeg het meisje een aantal keer hard in het gezicht, aangemoedigd door andere relschoppers. Maanden later ondervindt de tiener daar nog altijd de gevolgen van, vooral psychisch.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -