RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Koning bezoekt voetbalclubs in Lunetten

1/6
UTRECHT - Hoog bezoek voor de voetbalclubs Ardahanspor en DVSU op sportpark Lunetten. De Utrechtse verenigingen ontvingen woensdagmiddag koning Willem-Alexander. Daarnaast waren onder anderen burgemeester Jan van Zanen en de clubvoorzitters aanwezig.

Het was geen officieel bezoek van de koning, maar Ardahanspor en DVSU wisten wel dat de vorst langs zou komen om meer te weten te komen over het verenigingsleven in de wijk Lunetten. De koning bood in de kantines vooral een luisterend oor, maar bleek zich goed ingelezen te hebben. Zo wist hij dat Ardahanspor is vernoemd naar een Turkse provincie en bleek hij op de hoogte van de clubhistorie van DVSU.

De gemeente had het bezoek van de koning grondig voorbereid. Het sportpark was extra goed schoongemaakt en er hingen zelfs nieuwe prullenbakken. Vanuit Ardahanspor klonk daarover een kritische noot. Een lid vroeg ze af waarom dit nu ineens wel kon.

Overigens was niet iedereen bij de voetbalverenigingen op de hoogte van het bezoek. Een jongetje bij DVSU was stomverbaasd toen hij de koning zag en ook nog eens een hand kreeg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -