Politie zoekt getuigen schietpartij Overvecht

UTRECHT - De man die donderdagavond werd neergeschoten in Overvecht, is een 26-jarige man uit Utrecht. Hij werd gewond in zijn auto aangetroffen. Getuigen zagen een man wegrennen.
Rond 23.10 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij op de Tiberdreef. Agenten gingen erheen en troffen een gewonde man aan in een auto. Het slachtoffer had meerdere schotwonden, maar was aanspreekbaar. De agenten en omstanders verleenden eerste hulp totdat ambulancemedewerkers het konden overnemen en hem naar een ziekenhuis brachten.

WEGRENNEN

Getuigen lieten weten dat ze na het incident een onbekende man zagen wegrennen in de richting van de Aidadreef. Mogelijk is hij er vervolgens in een zwarte auto vandoor gegaan.
Rond hetzelfde tijdstip werd in de omgeving, op de Mignondreef, een brandende auto aangetroffen. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De forensische opsporing deed onderzoek en vermoedt dat er sprake is van brandstichting. Er wordt onderzocht of de autobrand verband houdt met het schietincident.
De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

De politie over het schietincident in Overvecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.