RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voorlopig geen debat over kosten TivoliVredenburg

UTRECHT -

Het debat in de Utrechtse raadscommissie over de bouw en exploitatie van TivoliVredenburg is uitgesteld. De reden is het opstappen van wethouder Jongerius. Er is nog geen opvolger benoemd. Vermoedelijk gebeurt dat binnen enkele weken.

Donderdag zou in de commissievergadering van de gemeenteraad gesproken worden over het vernietigende rapport van Rekenkamer Utrecht over TivoliVredenburg. Die schrijft dat voorlopig geen sluitende exploitatie mogelijk is. De stad zou jaarlijks 1,7 miljoen euro moeten bijleggen.

De portefeuille van Jongerius is verdeeld over de andere wethouders. De portefeuille Cultuur wordt tijdelijk waargenomen door wethouder Kreijkamp. Die laat het debat over TivoliVredenburg liever over aan een nieuwe wethouder. Die kan dan behalve in de commissievergadering ook in de raadsvergadering het woord doen.

Andere zware onderwerpen waar Jongerius over ging waren onder meer de vluchtelingencrisis en de maatschappelijke ondersteuning. Die staan de komende weken niet op de agenda.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -