RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Familie: Sandra Garcia Geraldino werd doodgeslagen

1/2
UTRECHT -

De in augustus dood aangetroffen Sandra García Geraldino is met blote handen doodgeslagen. Dat zegt een vriendin van de familie tegen RTV Utrecht: "Er is niet gestoken met een wapen, maar de verdachte zou het met zijn eigen handen hebben gedaan."

Gleidy Thomas is een vriendin van de familie en sprak met RTV Utrecht over de zaak: "Sandra is in ademnood gekomen. Er zijn drie ribben gebroken en waarschijnlijk zijn de longen doorboord. Dat is waarschijnlijk de doodsoorzaak geweest." Het lichaam van de 45-jarige vrouw werd twee weken na haar verdwijning in de Utrechtse wijk Zuilen gevonden.

Thomas zegt dat de familie naast gerechtigheid voor de dood van de vrouw vooral duidelijkheid wil van hoofdverdachte Silvester L., de ex-man van het slachtoffer. Hij heeft tot op heden nog niks gezegd over een eventueel motief en daar zit de familie volgens Thomas heel erg mee.


SMOES

Geraldino kwam op vrijdag 31 juli vanuit Spanje naar Nederland om haar kinderen te bezoeken. Haar ex-man Silvester L. zou haar met een smoes naar zijn woning in Utrecht hebben gelokt omdat een van hun dochtertjes ziek zou zijn. Silvester L. en Geraldino waren gescheiden maar hadden samen twee kinderen en ruzieden vaak over de voogdij over de meisjes.

De in de Dominicaanse Republiek geboren Geraldino werd vermist vanaf het moment van de afspraak met haar ex-man. Haar lichaam werd twee weken later in de bosjes bij de De Muinck Keizerbrug gevonden.


DUIDELIJKHEID

Donderdag staat Silvester L. voor het eerst voor de rechter tijdens een pro formazitting. De familie van Geraldino hoopt dan duidelijkheid te krijgen over wat er is gebeurd.

De familie van het slachtoffer vindt het ook wrang dat de tweeling van Sandra en haar ex-man nu door de ouders van Silvester wordt opgevoed. De familie van Geraldino vindt dit onacceptabel.

Justitie wil niks over de zaak zeggen en wacht de zitting van donderdag af.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -