RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Run op rolletje in The Passion

1/2
AMERSFOORT -

Alle 600 plekken voor mensen die willen meelopen in The Passion zijn in anderhalf uur tijd vergeven. Volgens de Evangelische Omroep is dat een record. Vanaf woensdagmiddag konden mensen zich aanmelden op de website van het tv-spektakel.

"Ten opzichte van vorig jaar is het veel sneller gegaan met de inschrijvingen. Wat we zien is dat The Passion steeds populairder aan het worden is. Mensen willen graag onderdeel zijn van The Passion. Ze willen meelopen en het kruis dragen", aldus Cornelis Vlot van de EO.


AMERSFOORT

De zesde editie wordt 24 maart opgevoerd op het Eemplein in Amersfoort. The Passion is een muzikale vertelling van het paasverhaal. Bekende Nederlanders spelen de hoofdrollen. Wie er in Amersfoort de rollen van bijvoorbeeld Jezus en Judas spelen, is nog onbekend.

Tijdens de live-uitzending wordt altijd de processie gelopen. Ruim 600 deelnemers lopen dan met het verlichte kruis naar het hoofdpodium.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -