RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

TivoliVredenburg verwelkomt miljoenste bezoeker

1/2
UTRECHT -

Het Utrechtse muziekpaleis TivoliVredenburg in Utrecht heeft maandagavond de miljoenste bezoeker mogen ontvangen. Uit handen van de directeur, zanger Barry Hay en drummer Cesar Zuiderwijk van Golden Earring ontving de 15-jarige Ricardo Kronenburg uit Nieuwegein een gratis kaartje voor een concert in TivoliVredenburg.

De Nieuwegeinse tiener reageerde aangenaam verrast. "Ik stond gewoon in de rij toen stond een vrouw met een stopwatch zei dat ik de miljoenste bezoeker was. Daarna kreeg ik het cadeau gewoon van een bekende Nederlander."

TivoliVredenburg werd de afgelopen tijd geplaagd vanwege geruzie, een geldtekort en onvoldoende regie. Zo maakte de Rekenkamer begin deze maand bekend dat het gloednieuwe muziekcentrum is uitgelopen op een financiŽle flop en dat exploitatie onmogelijk is als er niks verandert. Utrecht zou daarbij grote risico's lopen.

Directeur Frans Vreeke was maandagavond dan ook blij dat hij nu een feestje kon vieren. "Er zijn weinig concertgebouwen die dit soort berzoekersaantallen realiseren. Maar de kosten van TivoliVredenburg zijn wel hoger dan we eerder dachten. We werken er nu iedere dag aan om de problemen op te lossen."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -