RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tourbruid uit Leidsche Rijn trouwt in gestolen Eend

MIJDRECHT -

Petra Ligthart uit Leidsche Rijn, die afgelopen zomer op tv ten huwelijk werd gevraagd tijdens de Tour, heeft op bijzondere wijze een trouwauto bemachtigd. Ze zag een Lelijke Eend staan die ruim een maand geleden werd gestolen in Mijdrecht.

Omdat ze ervoor zorgde dat de oldtimer terug is bij de oorspronkelijke eigenaar, mag ze 'm gebruiken bij haar bruiloft op 30 maart.

Petra zag de Citroen 2CV6 staan en herkende 'm van berichten op sociale media. Ze lichtte de politie in, die vond inbrekersspullen en een sleutelbos die niet van de oorspronkelijke eigenaar was.

Fred uit Mijdrecht is zo blij dat hij z'n Eend weer terug heeft, dat hij het voertuig heeft aangeboden als trouwauto inclusief hemzelf als chauffeur. Petra en haar toekomstige man Ronald grepen dit aanbod met beide handen aan.

Zie hier hoe Petra in juli langs het Tour de France-parcours in Leidsche Rijn ten huwelijk werd gevraagd.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -