RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitvaart Dascha Graafsma is zaterdag

HOLLANDSCHE RADING -

De familie en vrienden van Dascha Graafsma nemen zaterdag afscheid van het zestienjarige meisje uit Hollandsche Rading dat bijna twee weken geleden om het leven kwam op het spoor in Hilversum. Dat laat Peter R. de Vries, woordvoerder van de familie, donderdag weten.

De familie verzoekt nadrukkelijk de pers om hun privacy te respecteren en niet naar de uitvaart te komen, zodat ze "in alle rust" afscheid kunnen nemen van Dascha.

Volgens de politie heeft Dascha zelfmoord gepleegd, maar de familie gelooft dit niet zonder meer. De politie doet nog extra onderzoek in de zaak om uit te zoeken wat er gebeurd is in de drie uur tussen Dascha's verdwijning uit de club en haar dood. Ze werd aangereden door een trein.

Eerder deze week werd bekend dat Dascha na haar verdwijning uit de club Let's Get Down, nog een hele tijd door Hilversum heeft gedwaald. Uit onderzoek van een patholoog is gebleken dat er drugs en alcohol in haar bloed zaten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -