RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Mogelijk toch camerabeelden laatste uren Dascha"

HOLLANDSCHE RADING -

Op beelden van een beveiligingscamera op de Neuweg in Hilversum is mogelijk Dascha Graafsma te zien, lopend door de stad. Het zestienjarige meisje uit Hollandsche Rading werd twee weken geleden doodgereden door een trein nadat ze enkele uren vermist was na een avondje stappen met vriendinnen.

De beelden zijn van 02.16 uur in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november. "Niemand kan daar ťťn op ťťn Dascha uithalen", zei een politiewoordvoerder vrijdag. Hij hoopt dat mensen aan de hand van de kleding en andere kenmerken kunnen zeggen of zij het is of een ander meisje. Eerder werd bekend dat Dascha 's nachts nog een tijd door Hilversum heeft gedwaald.

De beelden zijn van een beveiligingscamera bij daklozenopvang De Cocon en zijn te zien op de website van De Gooi- en Eemlander. Volgens de krant ligt de opvang op de route die Dascha zeer waarschijnlijk heeft afgelegd. Ook de kleding komt overeen. Zowel de politie als de familie kan niet met zekerheid zeggen dat het om haar gaat.

"Maar we laten de beelden natuurlijk niet voor niets zien. We hopen dat het wat oplevert", aldus de politiewoordvoerder. "We hebben van anderen nog meer beeldmateriaal gekregen, maar dat laten we vrijdagavond niet zien." Deze beelden worden eerst door deskundigen bekeken. Naar het mobieltje van Dascha wordt volgens hem nog steeds gezocht.

Zaterdag is de uitvaartdienst, waarvoor nadrukkelijk alleen familie, vrienden en bekenden zijn uitgenodigd.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -