RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

15 tips over laatste uren Dascha, nog geen informatie over telefoon

HOLLANDSCHE RADING/HILVERSUM -

De politie heeft vijftien nieuwe tips gekregen over de laatste uren uit het leven van Dascha Graafsma. De informatie kwam binnen na de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond.

De tips worden nagetrokken en zijn volgens de politie redelijk algemeen. Er is nog geen informatie binnengekomen over de verdwenen telefoon van het meisje.

De 16-jarige Dascha uit Hollandsche Rading werd bijna drie weken geleden aangereden door een trein in Hilversum na een avond stappen. Voor haar dood heeft ze drie uur lang door de stad gedwaald.

De politie ging meteen uit van zelfdoding, maar de familie laat aanvullend onderzoek omdat ze dit nauwelijks kunnen geloven. Uit sectie blijkt dat Dascha onder invloed was van alcohol en drugs.

In Opsporing Verzocht deed de politie dinsdag een oproep aan mensen die wellicht in het bezit zijn van de telefoon van Dascha. "We hoeven geen gesprek met deze persoon. De telefoon kan ook in een envelop ingeleverd worden", zei een woordvoerder.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -