RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Anouar Kali: "IND moet excuses maken aan Gandu"

1/2
UTRECHT - Profvoetballer Anouar Kali vindt dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst excuses moet aanbieden aan collega-voetballer Christian Gandu, die werd bedreigd met uitzetting naar zijn geboorteland Congo.

"Ik vind dat zij hun excuses moeten aanbieden. Christian heeft echt een rotperiode gehad", zegt Kali tegen RTV Utrecht. "Hij heeft heel veel over zich heen gekregen, dat doet heel veel met een mens. Zeker een mens als Christian, hij is echt een gevoelsmens."

Gandu, die bij de Utrechtse topklasser Magreb '90 speelt, hoorde gisteren dat hij definitief in Nederland mag blijven, het land waar hij veertien jaar geleden kwam wonen. "Ik kreeg tranen in m'n ogen. Ik ging naar buiten en rende naar m'n ouders. Zij konden het niet geloven."


ECHTE VRIENDSCHAP

De 23-jarige voetballer is heel blij met de steun die hij de afgelopen tijd kreeg van voormalig FC Utrecht-speler Kali. "Hij is er altijd voor mij geweest. Dat is echt vriendschap." Gandu gaat nu bijkomen van de hectische periode die hij meemaakte. Hij gaat op vakantie met z'n vriendin.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -