RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tientallen aanhoudingen tijdens Oud en Nieuw

1/2
UTRECHT/AMERSFOORT -

De jaarwisseling is op verschillende plekken in de provincie Utrecht onrustig verlopen.

Op de Theemsdreef in het Utrechtse Overvecht hield de politie achttien jongeren aan. De groep pleegde vernielingen en zorgde voor overlast.

Ook in Zuilen en Kanaleneiland was het onrustig. Zo vlogen er vele auto's in brand.


AMERSFOORT

In Amersfoort werden brandweerlieden met vuurwerk bekogeld toen ze probeerden een autobrand te blussen op De Ganskuijl.

Op de Plantsoen Noord gingen mannen elkaar te lijf met stokken. Toen de politie de mannen wilde aanhouden liep het een beetje uit de hand. De ME was ook ter plaatste om agenten te ondersteunen.

Er waren veel mensen op de been omdat in de buurt een vreugdevuur te zien was. Het incident in de wijk Kruiskamp trok daarom veel bekijks.


LOENEN

In Loenen aan de Vecht gooiden jongeren vuurwerk naar de politie. Ook werd geweld tegen agenten gebruikt. Met behulp van pepperspray hield de politie diverse raddraaiers aan.


ACHTERBERG

In Achterberg (gemeente Rhenen) was het een tijd lang zeer onrustig. Brandweerlieden probeerden meerdere malen een brandje op de kruising Cuneraweg- Friesesteeg te blussen, maar telkens werden ze op agressieve wijze gehinderd. Er werden onder meer vuurpijlen op de brandweermannen afgeschoten. De politie moest ingrijpen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -