RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Café met klassieke muziek opent deuren

UTRECHT -

Het eerste klassieke café van de regio Utrecht opent dit weekend haar deuren. Het Muzieklokaal is een initiatief van twee Utrechtse dames die klassieke muziek laagdrempelig willen maken.

In het café aan de Bemuurde Weerd OZ in Utrecht wordt altijd klassieke muziek op de achtergrond gedraaid en er worden live optredens georganiseerd. Met een inzamelingsactie is geld bij elkaar gehaald.


DROOM

"Het vinden van een locatie, het verkrijgen van de juiste vergunningen en de hele verbouwing op orde krijgen was nog een enorme klus", zegt initiatiefneemster Sanne van Buuren. "We zitten nog midden in de klus en we zijn nog keihard aan het werk om het af te krijgen voor het weekend, maar dan is het ook een grote droom die uitkomt."

De mensen die een donatie hebben gedaan, kunnen woensdag en donderdag al even komen kijken in Het Muzieklokaal. Zij hoeven dus niet te wachten tot de opening dit weekend.

Na het openingsweekend is Het Muzieklokaal zes dagen per week open, alleen op maandag is het gesloten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -