RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Motortocht vanuit Utrecht voor ernstig zieke Iris

UTRECHT -

Komende zaterdag vertrekt vanuit Utrecht een motortocht die bedoeld is om de ouders van een ziek meisje een hart onder de riem te steken. Iris is een half jaar oud en werd geboren met een ernstige leveraandoening. Sindsdien ligt ze in het UMC Groningen.

De ouders van Iris krijgen veel steun van een oude vriend, Roger Pels van het bedrijf Cavero, die de motortocht organiseerde. Yet van den Bergh van Cavero hoopt dat de sponsortocht een groot succes wordt.

"Zaterdag vanaf 10.00 uur verwacht ik heel motorrijdend Nederland bij Atletiekbaan Overvecht aan de Franciscusdreef om mee te rijden naar het UMC Groningen. De organisatie wil niet alleen de Maag Lever Darm Stichting en de Ronald McDonald Huizen steunen, maar ook de ouders een hart onder de riem steken."

Volgens Van den Bergh leven veel Utrechters mee met het gezin: "Er is zaterdag een broodje, er is koffie en thee en burgemeester Van Zanen geeft het startschot."

Volgende week dinsdag gaat het meisje onder het mes voor een levertransplantatie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -