RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Gezelligste winkel van Utrecht staat in Rhenen

RHENEN - Parfumerie Manissimo in Rhenen is verkozen tot gezelligste winkel van de provincie Utrecht. Gemiddeld scoren ze een 9,5 onder hun klanten. Ze laten De Loods Fashion in Mijdrecht en Dier & Ding Hoogzandveld in Nieuwegein achter zich.

De verkiezing wordt georganiseerd onder klanten van de winkels door heel Nederland. Iedere winkelier regelt zijn eigen stemmen. Vervolgens wordt per gemeente, provincie en over het hele land de prijs uitgereikt. Dat is dus ook in de provincie Utrecht gebeurd.

"Wij gaan de telefoon vanaf nu opnemen met: Goedemiddag, met de gezelligste winkel van Nederland!", vertelt eigenaresse Madelon van Valburg. "Ik heb de zaak samen met m'n moeder en we zijn hartstikke trots."

Landelijk grijpt Utrecht naast de prijs. Daar staat de parfumerie op plaats 43. Maar de gezelligste van Utrecht vindt Madelon ook een hele eer. En dan het belangrijkste, wat is het geheim? "Het is bij ons zoete inval. Regelmatig komen mensen alleen maar voor de koffie binnen. Een echt huiskamergevoel."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht