RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Telefoon Dascha onderzocht: geen nieuwe info

HOLLANDSCHE RADING -

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft de telefoon van de overleden Dascha Graafsma (16) aan de praat gekregen. Helaas heeft dat geen nieuwe informatie opgeleverd.

De iPhone van het meisje uit Hollandsche Rading werd vorige week gevonden in een klimop op een braakliggend terrein in Hilversum en was kletsnat, meldt de Gooi- en Eemlander. Het NFI legde de telefoon in een speciale droogkast.

De politie onderzoekt de mysterieuze dood van Dascha. Ze werd op 28 november midden in de nacht aangereden door een trein, nadat ze enkele uren vermist was na een avondje stappen in Hilversum met vriendinnen.


ZELFDODING

Agenten gingen meteen uit van zelfdoding, maar haar familie betwijfelde dat aanvankelijk. Later liet de familie weten dat ze toch akkoord is met de theorie dat "Dascha een weg volgde die ze zelf heeft gekozen".

Aanvankelijk leek ze onder invloed van drugs, maar dat werd later weer ontkracht. Het is nog altijd onduidelijk wat Dascha precies deed in de uren voor haar overlijden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -