RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Fout bord markeert milieuzone

1/3
UTRECHT -

Utrecht blundert opnieuw met borden rond de milieuzone. Op de Veilinghavenkade missen de benodigde onderborden, waardoor vanaf daar de milieuzone ten onrechte gesloten is voor alle auto's.

Met onderborden had aangegeven moeten worden dat de 'gesloten verklaring' alleen geldt voor oude diesels. Op de paal met de borden aan de Veilinghavenkade staan nog twee andere borden, daardoor was er kennelijk geen plek meer voor de onderborden.

Eerder blunderde de gemeente al op allerlei andere manieren met de borden voor de milieuzone. Zo stonden er borden verdekt opgesteld achter bouwhekken. Sommige waren voor automobilisten niet te zien omdat ze wel tien meter van de stoeprand verwijderd waren. Op diverse plekken reden automobilisten in een fuik: als ze het bord zagen konden ze niet meer keren en een andere route kiezen.

GroenLinks wethouder Lot van Hooijdonk heeft meermalen gezegd dat ze grondig naar de borden zou kijken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -