RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bloemen en gedenkplek voor overleden Kimberly (18) uit Amersfoort

1/2
AMERSFOORT -

De Albert Heijn in het Amersfoortse Soesterkwartier heeft een gedenkplek ingericht voor de 18-jarige Kimberly. De medewerkster van de supermarkt overleed afgelopen weekend bij een verkeersongeluk in Ermelo.

Klanten kunnen in een boekje een tekst schrijven ter nagedachtenis aan het meisje. Veel mensen maakten maandagochtend gebruik van die mogelijkheid.

Het supermarktpersoneel is erg ontdaan door de dood van hun collega, laat een woordvoerder weten aan RTV Utrecht. Collega's hebben vlaggen van de gevel van het gebouw tijdelijk weggehaald.


BLOEMEN

Langs de Putterweg, waar het fatale ongeluk gebeurde, zijn bloemen neergelegd. Kimberly werd daar zondagnacht al fietsend samen met een 17-jarige jongen uit Putten geschept door een auto toen ze de weg wilden oversteken.

De tieners werden nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleden daar aan hun verwondingen. De 25-jarige automobilist uit Ermelo had geen alcohol op, zo bleek na politieonderzoek.


BURGEMEESTER

Burgemeester Bolsius van Amersfoort reageerde zondag al op het dramatische nieuws. Hij noemde de dood van de tieners "een groot verlies". "Twee jonge mensen zijn in één klap uit het leven gerukt. Een kind op deze manier verliezen is voor vele ouders de meest vreselijke nachtmerrie waarvan je hoopt dat die nooit waarheid zal worden."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -