RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Automobilist trotseert gewapende carjacker

UTRECHT - Een automobilist is zaterdag in de Utrechtse wijk Overvecht ontkomen aan een overvaller. De carjacker eiste onder bedreiging van een pistool de auto op, maar de bestuurder gaf zijn voertuig niet af.

Het slachtoffer reed op de Bangkokdreef, toen ineens zijn deur openging en een onbekende man naast hem kwam zitten. De overvaller toonde een pistool, gaf de automobilist een klap op het hoofd en eiste de autosleutels. Maar die kreeg hij niet.

De bestuurder wist snel uit de auto te komen en te vluchten. Hij zag nog dat de overvaller samen met een andere man wegrende in de richting van de Marokkodreef. Hij belde direct 112. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er mogelijk nog een derde man bij de overval betrokken is.


SIGNALEMENT

De overvaller droeg een donkere baseballpet, met een grote print in dezelfde donkere kleur. Hij had een blauwe trui aan met een capuchon die hij over zijn pet had getrokken. van zijn handlanger heeft het slachtoffer niet veel gezien. Beiden zijn rond de 22-23 jaar oud en hebben een lichtgetinte huidskleur.

De derde persoon die gezien is, was in het donker gekleed.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht