Amersfoorter dood gevonden in uitgebrand vakantiehuisje

AMERSFOORT - Een Amersfoorter die sinds afgelopen donderdag werd vermist, is dood gevonden in een uitgebrand chalet in het Gelderse Ermelo. Het lijkt erop dat hij slachtoffer is van een misdrijf.
De politie heeft maandagochtend een 28-jarige vrouw uit Kampen aangehouden. Ze zit vast voor verhoor. De politie wil nog niet zeggen wat de relatie is tussen de dode man en de aangehouden vrouw. Meer aanhoudingen worden volgens de politie niet uitgesloten.

FAMILIE

Het slachtoffer is de 58-jarige Ton Kuijf uit Amersfoort. Zijn familie schakelde afgelopen vrijdag de politie in, omdat hij donderdagavond na een etentje in het Gelderse Kerk-Avezaath niet was thuisgekomen. Het lichaam van Kuijf werd uiteindelijk vrijdagavond door blussende brandweerlieden gevonden.
Het onderzoek naar wat zich in het chalet in Ermelo heeft afgespeeld is nog in volle gang. Als er mensen zijn die meer weten of op het vakantiepark De Strokel iets gezien hebben wat met deze zaak te maken kan hebben, hoort de politie het graag. De eigenaar van het vakantiepark wil niets over de zaak kwijt.

AUDI

Ook de auto van Kuijf is nog niet aangetroffen. Het gaat om een donkerblauwe Audi Q5 met het kenteken 1-SZS-62. Ook als er mensen zijn die deze auto gezien hebben, wil de politie dat graag weten.
Iedereen die meer informatie heeft, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of langs te gaan bij een plaatselijk politiebureau.

Vermiste Amersfoorter dood gevonden in uitgebrand vakantiehuisje

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.