Audi vermoorde Amersfoorter gevonden in Antwerpen

AMERSFOORT - Na een tip is de auto van de vermoorde Amersfoorter Ton Kuijf woensdagavond gevonden in Antwerpen. De Audi Q5 stond geparkeerd langs de openbare weg. Er is niemand bij de auto aangetroffen.
Buurtonderzoek moet uitwijzen hoe lang de auto er al stond. De wagen is door de Belgische politie veiliggesteld en zal naar Nederland worden gebracht worden voor sporenonderzoek.
Kuijf werd vorige week als vermist opgegeven door zijn familie. Hij was donderdagavond na een zakelijk etentje in Kerk-Avezaath niet thuisgekomen. Een dag later werd hij dood gevonden na een brand in een chalet aan de Strokel in Ermelo. Hij was al overleden voor de brand, bleek later uit onderzoek. Een team van 25 rechercheurs onderzoekt wat zich in het chalet in Ermelo heeft afgespeeld.

VERDACHTE LANGER VAST

Afgelopen maandag werd een 28-jarige vrouw uit Kampen in Brabant aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man. De vrouw is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die haar voorlopige hechtenis met veertien dagen heeft verlengd. De politie sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

MEER OP KERFSTOK

De aangehouden vrouw zou eerder zijn veroordeeld voor het ombrengen van een man die ze met een vriendin had opgepikt in Den Haag, meldt misdaadjournalist.nl
Het chalet waarin het stoffelijk overschot van Kuijf werd gevonden, zou in bezit zijn van de vrouw of haar familie. Ze zou er regelmatig oudere mannen naartoe lokken om ze vervolgens af te persen, aldus misdaadjournalist.nl.
Zelf kreeg de Kampense op de vrijdagavond dat Kuijf werd gevonden een ongeluk bij Uden, waarna ze geheugenverlies zou hebben voorgewend.