RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Martijn Fischer speelt Jezus in The Passion Amersfoort

1/2
AMERSFOORT/PROVINCIE UTRECHT -

Utrechter Martijn Fischer, bekend als vertolker van André Hazes, speelt dit jaar de rol van Jezus in The Passion. Dat meldt de Evangelische Omroep. De invulling van de andere rollen wordt vanavond bekendgemaakt.

De zesde editie van het Bijbelse tv-spektakel wordt 24 maart opgevoerd op het Eemplein in Amersfoort. The Passion is een muzikale vertelling van het paasverhaal. Bekende Nederlanders spelen de hoofdrollen. Tijdens de live-uitzending wordt de processie gelopen. Ruim zeshonderd deelnemers wandelen dan met het verlichte kruis naar het hoofdpodium.

De bekendmaking van de hoofdrolspeler verliep dit jaar via een actie op social media, waarbij mensen een bericht zoveel moesten delen om erachter te komen wie dit jaar Jezus vertolkt. De hashtag #wieisjezus werd trending topic op Twitter.

Syb van der Ploeg, Danny de Munk, René van Kooten, Jan Dulles en Jim de Groot speelden Jezus in de voorgaande edities.

Tijdens de talkshow Jinek werd dinsdagavond bekendgemaakt dat zangeres Ellen ten Damme de rol van Maria gaat vertolken. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -