RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse inbrekers rijden zich dood in Duitsland

1/4
UTRECHT - Na een inbraak in Duitsland zijn twee Utrechters van 22 om het leven gekomen. Ze zaten in een auto die met hoge snelheid van de weg raakte, meldde de Duitse politie woensdag. Een derde inwoner van Utrecht, ook van 22, raakte zwaargewond en ligt in een ziekenhuis.

De gewonde verkeert in levensgevaar en is niet aanspreekbaar. Hun families hadden ze in Nederland als vermist opgegeven. Zo kon hun identiteit na enkele dagen worden vastgesteld.

De drie hadden in de nacht van zondag op maandag ingebroken in een telefoonwinkel in Krefeld (Uerdingen), over de grens bij Venlo. Ze gingen ervandoor met een onbekende hoeveelheid gloednieuwe mobiele telefoons.

Een eind verderop, op de snelweg richting de grens, raakte de auto door de hoge snelheid van de weg. De Audi RS4 ramde een boom en de vangrail. De drie inzittenden werden uit de auto geslingerd. Een van hen stierf ter plekke, de tweede bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

In de auto vond de politie inbrekersgereedschap en de buit. De auto stond als gestolen te boek. De Duitse politie onderzoekt nog of de mannen tot een bende horen die verantwoordelijk wordt gehouden voor talrijke plofkraken van geldautomaten, melden Duitse media.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -