RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Grootse lustrumviering universiteit

UTRECHT -

De Universiteit Utrecht gaat de 380ste verjaardag groots vieren. Op 31 maart organiseert de universiteit een muziekfestival in TivoliVredenburg.

De nadruk tijdens het festival ligt vooral op 'eigen talent' van de Universiteit Utrecht. Zo staan er onder meer studentenmuziekgezelschappen zoals bigband USBB en Dekoor Close Harmony op het programma. Saxofonist Benjamin Herman treedt samen met studenten op.

Publiekstrekker is de Utrechtse rockband Handsome Poets en de avond wordt aan elkaar gepraat door tv-presentator Arjen Lubach. Er is een afterparty in de Pop-O-Matic-disco in de Ronda-zaal, ook in TivoliVredenburg.

Zo'n 6.000 mensen kunnen het festival bezoeken. De universiteit benadrukt dat niet-studenten ook welkom zijn, maar die betalen wel wat meer: kaartjes kosten 12,50 euro voor studenten en 17,50 euro voor andere bezoekers.


DIES NATALIS

De lustrumviering van de Universiteit Utrecht begint met de Dies Natalis op dinsdag 29 maart. Een dag later is het tijd voor Meet the Professor: Utrechtse hoogleraren gaan op de fiets op bezoek bij basisscholen in de regio. Op zondag 3 april verzorgt de Universiteit Utrecht een Culturele Zondag met tal van mini-colleges in de binnenstad.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -