RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amersfoortse dj geeft rol in The Passion weg

1/3
AMERSFOORT -

De Amersfoortse radio-dj Joram Kaat (21) heeft zondagavond een rol in The Passion weggegeven.

Luisteraars van NPO 3FM konden zich aanmelden om als discipel te spelen in het tv-spektakel. Drie kandidaten meldden zich zondagavond in de 3FM studio en namen het tegen elkaar op.

Joris, Taco en Walter moesten live op de radio het nummer Wit Licht van Marco Borsato zingen. Uiteindelijk won Joris Vuurens uit Bergen op Zoom de rol. Daarmee is hij de eerste "gewone Nederlander" die meespeelt in het tv-spektakel dat uitgezonden wordt door de EO en de KRO/NCRV.


REPETEREN

Radio-dj Kaat speelt ook discipel in The Passion. "Ik ben heel blij dat ik mag meedoen. Het is ook best wel spannend, want het is een gigantisch evenement. Vorig jaar keken er 3,5 miljoen mensen."

Dinsdag beginnen in Almere de repetities voor het tv-spektakel. "Ik moet nog wel even flink oefenen, maar ik heb er ontzettend veel zin in", aldus de Amersfoorste dj.

De zesde editie van The Passion wordt 24 maart live uitgezonden vanaf het Eemplein in Amersfoort.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -