RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sandra Geraldino na dood in kofferbak vervoerd

UTRECHT -

De Utrechter Silvester L. heeft zijn ex-vrouw Sandra García Geraldino vermoord en daarna waarschijnlijk in de kofferbak vervoerd naar de plek waar ze later is gevonden. Dat staat in de aanklacht.

De 43-jarige Utrechter wordt ervan verdacht dat hij zijn ex vorig jaar juli heeft doodgeslagen en haar lichaam een stukje verderop heeft verstopt bij bomen langs de Vecht nabij de Franciscusdreef in Utrecht. Het lichaam van de vrouw werd twee weken later gevonden. Ze was zwaar toegetakeld.


VOOR RECHTER

L. moet vrijdag opnieuw voor de rechter verschijnen. In een eerdere zitting ontkende hij dat hij de vrouw uit de Dominicaanse Republiek heeft omgebracht.

De officier van justitie zei toen dat hij wil dat de psyche van L. in het Pieter Baan Centrum wordt onderzocht. De man zou zijn agressie niet onder controle hebben en hij was op basis van zijn psyche al eens afgekeurd. De advocaat vond dat onzin en zei dat er niets mis is met L.

De rechters konden geen besluit nemen over een verplichte opname in het Pieter Baan Centrum. De verdachte had daar zelf iets over mogen zeggen. Omdat hij er, volgens de advocaat, door een misverstand niet was, kon over de opname geen uitspraak volgen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -