RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Burgemeester Lopik: Ongeluk nachtmerrie voor elke ouder

LOPIK -

Burgemeester Renate Westerlaken-Loos van Lopik heeft geschokt gereageerd op het overlijden van een 18-jarige plaatsgenoot. De vrouw was in de nacht van zaterdag op zondag betrokken bij een ernstig ongeluk op de Lopikerweg West.

"We zijn vreselijk geschokt door het overlijden van deze jonge vrouw. Woorden schieten te kort en ik ben vreselijk verdrietig", zegt Westerlaken. "Dit is de grootste nachtmerrie voor elke ouder. Als het je overkomt, val je stil en past slechts medeleven."

Het ongeluk gebeurde rond 03.15 uur. De auto reed in de richting van Schoonhoven en raakte kort voor de kruising met de Nicolaas van Catsweg van de weg en belandde in het water.

In de auto zaten vier inzittenden, zij wisten op tijd uit het voertuig te komen, de vrouw lukte dat niet. Ter plaatse werd ze gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze in de loop van de nacht overleden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -