RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lopik geschokt door dood Angelique van Werkhooven

1/2
LOPIK -

De dood van Angelique van Werkhooven is hard aangekomen in haar woonplaats Lopik. De 18-jarige vrouw kwam dit weekend om het leven bij een ernstig ongeluk op de Lopikerweg West in Cabauw. Angelique zat met drie vrienden in de auto, toen ze tegen een boom botsten en in het water belandden.

Bekenden van het slachtoffer hebben bloemen neergelegd op de plek van het ongeluk. Omdat ze telkens wegwaaiden heeft buurtbewoner Gert van Kats een kooi neergezet. Van Kats woont naast de plek van het ongeval en kan al dagen nergens anders aan denken. "Ik vind het heel erg", zegt hij. "Je krijgt er wat van".

Op de weg wordt volgens Van Kats regelmatig veel te hard gereden. Vooral 's nachts hoort hij auto's voorbij scheuren en houdt hij zijn hart vast. "Het is nou al een keer of vier hier in de omgeving gebeurd."

De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het ongeval. Inmiddels is duidelijk dat de 22-jarige bestuurder niet te veel had gedronken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -