RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitstel van betaling voor Perry Sport en Aktiesport

UTRECHT -

Sportwinkels Perry Sport en Aktiesport hebben grote financiŽle problemen. Moederbedrijf UGS heeft uitstel van betaling gekregen van de rechtbank in Amsterdam. Dat is de voorbode van een faillissement. Beide ketens hebben meerdere winkels in de regio.

De financiŽle problemen zijn een direct gevolg van het faillissement van V&D, zo schreef het AD maandag. Perry Sport had 11 shop-in-shop winkels in V&D's. De winkels met een eigen filiaal, waaronder de grote vestiging aan de Vredenburg in Utrecht, blijven voorlopig open.

Het faillissement van het moederbedrijf van Scapino heeft gezorgd voor de problemen bij Aktiesport. De keten had vestigingen in Scapino-filialen. Scapino maakt een doorstart, maar in de nieuwe vorm passen de 78 shop-in-shops van Aktiesport niet.

Sinds 2006 is USG eigenaar van de sportwinkels. In totaal werken er dan 2500 mensen bij de vier merken van USG. Naast Aktiesport en Perry Sport gaat het ook om de merken Time Out Footwear en het Belgische Primo.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -