RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Baarn niet geïnteresseerd in thuiszorgdeal met Buurtzorg

BAARN -

Ook Baarn heeft besloten niet in zee te gaan met thuiszorgorganisatie Buurtzorg. Die wil het werk van de in financiele problemen verkerende thuiszorgorganisatie TSN wel overnemen maar de gemeente Baarn gaat niet op dat aanbod in.

In Baarn worden meer dan 200 mensen verzorgd door thuiszorgers van TSN maar die organisatie staat op omvallen. De groep mensen die thuiszorg nodig heeft, moet nu verzorgd gaan worden door medewerkers van andere thuiszorgorganisaties.

Buurtzorg is bereid de zorg voor mensen die bij TSN zitten wel over te nemen maar wil daarvoor een transitievergoeding hebben. Baarn heeft geen zin die te betalen.

De verzorging van mensen die nu nog bij TSN zitten, zal onder andere thuiszorgorganisaties worden verdeeld. Daarbij kan niet worden gegarandeerd dat iedereen dezelfde verzorger als op dit moment houdt. Binnenkort neemt de gemeente contact op met mensen in Baarn die thuiszorg van TSN ontvangen.

Naast Baarn gaven eerder ook de gemeentes Woudenberg en Utrecht aan geen interesse te hebben in de deal met Buurtzorg.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -