RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vader doodgereden Tommy-Boy doet emotionele omroep

KORTENHOEF -

De vader van de omgekomen Tommy-Boy die na een ongeluk overleed, doet een emotionele oproep aan weggebruikers. Zijn boodschap: gebruik je telefoon nou alsjeblieft niet in het verkeer.

De 13-jarige jongen zat op het Vathorst College in Amersfoort en kwam vorig jaar om het leven bij een verkeersongeluk in Blaricum. De jongen was met zijn telefoon bezig en stak over zonder goed te kijken.

Op Facebook uit de vader van Tommy-Boy zijn zorgen over het gedrag van ouders en kinderen in het verkeer. Michael Kulkens: "Waarom rijden er nog zo veel fietsers al slingerend over de weg, kijken ze niet uit en horen ze je niet omdat ze even niet zonder mobiel kunnen op de fiets?"

Kulkens benadrukt hoe het moet zijn voor een automobilist die iemand schept. "Ik hoor bijna niemand over de gevoelens en totale onmacht van de bestuurder en zijn/haar familie en vrienden, alle gesprekken met hulpverleners op de school van de kinderen die ook in de auto zaten, uren in sessie en toch weer de auto in moeten..."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -