RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse ziekenhuizen verwelkomen 26 schrikkelbaby's

PROVINCIE UTRECHT -

In de Utrechtse ziekenhuizen zijn maandag 26 schrikkelbaby's geboren. Dat blijkt uit een rondgang van RTV Utrecht langs de ziekenhuizen in onze regio. Er kwamen hier op schrikkeldag veertien jongens en twaalf meisjes ter wereld.

De meeste kindjes werden geboren in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Het ging daar om acht baby's, onder wie zes jongens en twee meisjes. Het eerste baby'tje zag het levenslicht om 2.45 uur. Bij een van de bevallingen was er sprake van een tweeling.


UTRECHT

In zowel het Diakonessenhuis als het St. Antonius Ziekenhuis werden zes baby's geboren. In het Antonius kwamen er meer meisjes (vier) dan jongens (twee) ter wereld. In het Diak hielden de jongens en de meisjes elkaar in evenwicht.

Dat was ook het geval in het UMC Utrecht. Daar konden na twee bevallingen blauwe muisjes worden uitgedeeld en bij twee andere gezinnen konden de beschuitjes belegd worden met roze muisjes.


WOERDEN

In het Zuwe Hofpoort in Woerden werden twee kindjes geboren. De eerste schrikkelbaby daar was Jelte en daarna werd er nog een meisje verwelkomd.

Een derde ouderpaar in Woerden kreeg net geen schrikkelkindje. Hun kleintje kwam in de nacht van maandag op dinsdag om 00.10 uur ter wereld.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -